Warmset grelna preproga

120,00 brez DDV

Warmset grelna preproga za dom in pisarno dimenzije 75 x 50 cm, 230V, 100W, z nožnim stikalom in kontrolno lučko vklopa.

Šifra: WHT-7550 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Warmset grelna preproga

Warmset grelna preproga za dom in pisarno dimenzije 75 x 50 cm, 230V, 100W, z nožnim stikalom in kontrolno LED lučko vklopa.

Warmset grelna preproga je idealen sistem za zagotovitev odličnega udobja nog v primerih, ko boste morali sedeti več ur na istem mestu doma ali še posebej v pisarni. Grelna preproga je odlična, če je postavljena pod vašo mizo, zlasti za tiste, ki sedijo pred računalnikom ure in ure in jih moti, ker so njihove noge hladne. Zahvaljujoč inovativnemu ogrevalnemu sistemu Warmset, je preproga tanka s skrbno izbrano tkanino in združuje tehnologijo, udobje in obliko. Le nekaj minut po tem, ko jo vklopimo, na katero koli električno vtičnico in porablja le moč žarnice, daje uporabniku prijeten občutek za dobro počutje stopal, nog in celotnega telesa.

Ogrevalna tehnologija v notranjosti je duša celotne preproge in zahvaljujoč svoji patentirani obliki se porazdeli po celotni površini in daje veliko toplote. Izolacija spodaj poveča učinkovitost izdelka, s katero toploto usmeri navzgor in tako preprečuje ogrevanje navzdol. V preprogi je zaščitni termični člen, ki v primeru nehotenega pregrevanja izklopi sistem pri 50°C zaradi nepravilne uporabe sistema. Kabli imajo garantirano zaščito IPX7. Priključni kabel ima dvopolni vtikač v skladu z evropskimi standardi in nožno stikalo z LED lučko, ki signalizira zagon in zaustavitev sistema.

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Barva

C-modro bela, C-zeleno bela, D-temno rjava, D-bež, D-rjava, S-rjava cikcak, S-siva cikcak, M-modra